Larssons bilder - 2013
_________________________________________________________________________________

Innehåll:

Borgviks Motordag

Bil o MC-utställning i Åmotfors Folkets park

Borgviks Motordag 2013 3 augusti 2013

I dag gjordes ett par timmars besök på Borgviks Motordag. Denna dag är den fjärde i ordningen om vi räknar rätt.

Tyckte nog att det var mindre fordon, säljare och folk i år mot vad det har varit tidigare år. Men det kan inte vara lätt att få publik och fordon till alla träffar som anordnas. Tyvärr var det även massor med hemslöjd-, smycke-, godis-, balongförsäljare och liknande. De måste väl få leva de med men inte hör de hemma på en motordag!? För den sakens skull var det massor med snygga bilar och mycket att titta på.
_____________________________________________________________________

Bil o MC-utställning i Åmotfors Folkets park
24 augusti 2013

ÅMK och ÅMC anordnade bil och Mc utställning i Åmotfors Folkets Park till förmån för Barncancerföreningen. Det såldes kaffe, våfflor och korv och öl serveringen var öppen hela dagen.

Larsson besökte tillställningen och köpte korv med bröd, våfflor, kaffe och dricka och la en slant i insamlingsbörsan. Ölen fick vara. Bilmässigt var det väl inga större nyheter om man inte räknar in bilhandlare Groths nya objekt - en superovanlig Plymouth och en ljusblå limo.

Åmotfors Folkets park är en gammal "riktig" folkpark med dansbanor, skjutbanor, korvkiosker och serveringar. I kväll spelar The Refreshments för den som önskar.


_________________________________________________________________________________

Åter till Larssons bilder

Sidan skapad i Augusti 2013.