Larssons bilder - 2018
_________________________________________________________________________________

Innehåll:

Godis till Forden

Lågvatten, Arvika hamn

VW-utställning Arvika Fordonsmuseum

  Godis till Forden 1 oktober 2018

  I dag anlände några lådor med godis till min Crown Victoria. Ny kylarmaskering och nya strålkastare lyser upp i fronten på en gammal bil samtidigt som det blir bättre ljus. Made in Taiwan. Skall bli spännande att se hur prylarna passar - har dock aldrig haft något större problem med att dessa delar skulle ha dålig passform eller att vara speciellt dåliga. Duger gott på en gammal bruksbil och hyfsat bra pris är det i vilket fall som helst.


  _____________________________________________________________________

  Lågvatten, Arvika hamn
  20 oktober 2018

  Vattnet i Glafsfjorden har väl den lägsta nivån i mannaminne? När vattnet sjunker undan kommer de mest häpnadsväckande saker fram såsom cyklar, kundvagnar och som i det här fallet - en gammal vågbrytare nere i Arvika hamn som aldrig syns annars. Larsson har i alla fall aldrig sett den.

  Däremot har jag sett nyss sjösatta båtar med turister bränna rakt in den med segelbåtar då den normalt ligger minst en eller två meter under ytan.


  _____________________________________________________________________

  VW-utställning Arvika Fordonsmuseum
  26 oktober 2018

  Hösten och vinters tema på Arvika Fordonsmuseum är VW._________________________________________________________________________________

Åter till Larssons bilder

Sidan skapad i Oktober 2018.