Larssons bilder - 2020
___________________________________________________________________________________________________

Innehåll:

Skyfall och bilvård
Skyfall och bilvård 6 september 2020

Regnet öser ner, minst sagt i kväll. Då är det läge att vara i garaget och putsa på sina bilar Även min KIA får samma puts som Valianten.

Annars så är Kian i sammanhanget i stort sett underhållsfri. Bara att köra i till auktoriserad verkstad vartannat år eller så. Hosta fram ett par tusenlappar och en stämpel i serviceboken så är det klart. Nästan heller aldrig ett fel! Enkelt och problemfritt men dock ändå inte riktigt lika roligt som en gammelbil.

Men tvätt och puts behöver även en modern vagn samt att den blir trevligare att färdas i om den är ren, blank och välstädad. Fast mitt i mörkaste november kan det nog bli lite si och så med detta men ambitionen är dock att det skall vara så.

Nåja, en Valiant behöver inte så mycket underhåll den heller, byta slitdetaljer och underhållsservice är ingen större sak. Jag anser också att Valianter är bra bilar både när det begav sig och i dag. Sällan att en Valiant går sönder och gör den det så ser man oftast ett konkret fel som då oftast är lätt att laga. Undrar om Kian är lika lätt att laga och använda om 60 år?
___________________________________________________________________________________________________

Åter till Larssons bilder

Sidan skapad i Oktober 2020.