Larssons bilder - 2021
___________________________________________________________________________________________________

Innehåll:

Chevrolet Colorado Extended Cab 2.8 -05

Chevrolet Colorado Extended Cab 2.8 -05 augusti 2021

Larsson köpte sig en pickup i kväll. Vet inte riktigt vad jag ska ha den till men får väl hitta på något? En "bra att ha bil" är det i alla fall. Får börja med en riktig städning och tvätt.




Började med att demontera de fula durkplåtarna samt de sorgliga sidostyckena av plast. Efter en tvätt blev flaket och resten av bilen mycket trevligare. Flaket får nog tvättas ett par gånger till för att bli bra. I dag är man naturligtvis glad över att importören kostade på att klä in flaket. Praktiskt, men snyggt var det inte. Då det inte skall köras tunga stenar väljer jag nog att såga till en vattentålig plywoodskiva eller något liknande till flakbotten. Resten kan vara som det är tror jag.










Flakets innersidor var svårt att få rena då det är många skrymslen där gammal underredsmassa m m sitter stenhårt. Jobbar med poleringsmaskin och thinnertrasor. Överväger att kanske rekonditionera platsinredningen trots allt om man inte får det bra. Själva flakbotten får nog vara som den är under den planerade skivan. Blir kanske ett lager med tunnflytande rostskyddsolja?




___________________________________________________________________________________________________

Åter till Larssons bilder

Sidan skapad i Augusti 2021.