Larssons bilder - 2021
___________________________________________________________________________________________________

Innehåll:

Chevrolet Colorado Lastvagn

Headlight Restoration Kit

Chevrolet Colorado Lastvagn 12 september 2021

På grund av omständigheter som undertecknad ej råder över blev det att börja längst bak på vagnen den här gången. De beställda strålkastarna m m lyser med sin frånvaro men kommer nog under veckan som kommer.

Bakskärmar, delar av hytten och baklucka är på grund av en tidigare olycka nylackerade så delarna är i gott skick. Även bakljusarmaturen är ny. Polerade bakluckan och monterade texten "Chevrolet" i diskret röd reflex. Stötfångaren demonterades och fick de värsta bucklorna riktade. Man riktar inte en sådan stötfångare med torra ögon.

Helt bra blev det inte då Larsson troligen hade en för liten slägga - men då en ny kostar över 8000 :- får det duga så länge. De tråkiga grå partierna fick en dusch av blanksvart. Även draget fick sig en dusch svart samt en kopp över kulan. En ny reg.skylt med Assistancekårens skylthållare kompletterar det hela.
Jag visste väl att lastvagnen skulle komma till användning!
_____________________________________________________________________________________

Headlight Restoration Kit
26 september 2021

Lastvagnens beställda strålkastare lyser fortfarande med sin frånvaro. Googlade och beslöt att pröva någon av de många restaureringskitten som finns. Blev mycket bättre men långt ifrån perfekt. Kanske mest för att Larsson var lat och inte orkade slipa nog många gånger. Duger i alla fall gott tills armaturen kommer hem.

___________________________________________________________________________________________________

Åter till Larssons bilder

Sidan skapad i Oktober 2021.